Uw zoekopdracht

Haags zoekplaatje 28


klik om te vergrotenDeze opname uit circa 2002 van Rob 't Hart komt uit een serie over Wateringse Veld maar is mogelijk net buiten die wijk gemaakt, dus in Wateringen of Rijswijk. Rechts noodgebouwen van een school? De foto is genomen in de richting van het centrum van Den Haag, want op de achtergrond zijn de twee punten zichtbaar van gebouw Castalia (het vroegere Transitorium). Wie herkent deze straat?naam/datumwaar?hoe zeker?toelichting
H de Haas.
20-8-2006 03:31
Geen Wateringse Veld, wel Ypenburg.ik weet het bijna zekerWateringse Veld heeft niet dit type lantaarnpaal, voornamelijk paddestoel verlichting. Gezien de afstand naar Castalia en de stand van de zon moet dit Z O van Den Haag zijn. Aan de schaduw is te zien dat de zon in het Z Westen staat. Anthony Fokkersingel leek mij een goede optie, maar daar ben ik geweest en is het niet. Moet wel een straat zijn die daar evenwijdig aan loopt.
Wie? 
Thijs van Oosten
21-8-2006 10:14
Ypenburghet zou heel goed kunnenHoek Frits Diepenlaan en Plesmanlaan. De school rechts in de verte is volgens mij OBS De Vlieger.  
Thijs van Oosten
21-8-2006 10:16
Ypenburgniet van toepassingHet is wel basisschool de Vlieger rechts op de foto, alleen is dit geen OBS... foutje! 
Wim de Koning Gans
21-8-2006 10:59
Frits Diepenlaan hoek Plesmanlaanik weet het zekerThijs van Oosten heeft het bij het rechte eind. Via de Optitheek van de Gemeentelijke Belastingdienst kan ik zien dat het helemaal klopt. Het pand op de voorgrond is Frits Diepenlaan 62. Dank aan Thijs van Oosten en Hans de Haas!